Kahvikekkerit Avaruudessa podcast
Kahvikekkerit Avaruudessa Podcast

KAHVIKEKKERIT AVARUUDESSA oli minun ja Topiaksen podcast 2020 syksy – 2021 kevät. Keskustelemme havainnoimisesta ja siitä missä maailmassa kukin elää. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa havainnoida. Olemme osteopaatti, ammattihavainnoija, astrologi, hullu pyöräilijä Topias ja designer, dokumentaristi, selvännäkijä, maailmanmatkaaja Seija Virva. Voit kuunnella meitä myös seuraavilla kanavilla: ANCHOR, SPOTIFY, GOOGLE PODCAST, APPLE PODCAST

KAUSI 2, KEVÄT 2021 / OMA VOIMA

Esittelemme itsemme sekä tulevien jaksojen mielenkiintoisia ja tietoisia vierailijoitamme. 

Topias ja Seija Virva aistivat maailmaa mm geometristen kuvioiden avulla, selväkuuloisesti ja kokonaisvaltaisesti koko keholla. Voiko rehellinen havainnointi ja itsen hyväksyminen lisätä rakentavaa yhteistyötä ja vaikka vähentää sotia? 

Miten meediokoulun perustanut Johanna Nonna Mattila, sokea meedio, näkijä ja luova taiteilija aistii maailman? Teemana elämään heittäytyminen yhteydessä kokonaisuuteen.

Vieraana nuori 23v älykkö Petra, joka aistii ihmisten tunnetiloja, olemuksia ja ympäristöä pintamateriaaleina, muotoina ja tuntemuksina. Miten erikoista havainnointimaailmaa voisi hyödyntää ammattillisesti?

Lainoppinut, utelias maailmanmatkaaja Tuomas Palasto keskustelee kanssamme hypersensitiivisyydestä. Miten se on auttanut meitä kasvamaan ja miten käsittelemme kollektiivisen tietoisuuden teemoja, kuten traumaa, oman kehon ja aistimusmaailman kautta?

Akateeminen moniottelija Usva kertoo millaista on kun ulkoiset vaatimukset ja sisäinen maailma ei kohtaa millään lailla ja miten siitä selvitään mm dissosiaation ja sivupersoonien avulla. Millaista on elää kun kuulee naapurien hengityksen seinien läpi?

Topias ja Seija Virva äänessä, siitä miten pääsen omaan voimaan kaikilla tasoilla kun hyppäämme uuteen erikoiseen vuoteen 2021, kaikki yhdessä, mutta omina itsenämme (toivottavasti). 

KAUSI 2, KEVÄT 2021 / OMA VOIMA

Teemana oma voimaantuminen. Keskustelemassa kirjailija, muusikko, näyttelijä ja metsien suojelija Joonas Hirvelä. Mikä voimaannuttaa minua? Onko yhteisöllisyys tuleva voimavaramme?

Tietäjä, hengitys- ja musiikkiterapeutti, unien näkijä, mehiläisten kasvattaja, kouluttaja ja hoitaja Christiana Aro-Harle keskustelee kanssamme omasta voimasta. Christiana on Kaliforniasta ja tullut Suomeen 1987 muinaisen tiedon kutsumana. Lue lisää hänen palveluista: https://solavoima.fi

Mitä oma voima todella on? Voiko sitä kaapata meiltä ja kuinka pysymme siinä? Dora purkaa kanssamme tätä itsessään latteaa ilmaisua: oma voima.

Kalle on kuljettanut itsenäisesti apua maailman katastrofialueille 40 vuoden ajan ja mm rakennuttanut vuoriston romanigettoja ihmisasuttavaksi. Näistä ja ihmisen KOKO voiman käyttöönottamisesta puhumme. Nauti superpitkästä jaksosta, sillä tarinaa riitti ja koska tämmöistä elämänkokemusta ei voitu mahduttaa yhteen tuntiin. Kuuntele ja VOIMISTU! Kallen kirjan “Ikioma leipä?” voi tilata: karl.aug@hotmail.com (24€).

Pitkän linjan astrologian uudistaja Jyri Kallio kertoo uudesta näkökulmasta astrologiaan. Todellinen tähdistö kertoo meidän henkiset mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa. Katsomme asiaa Seija Virvan kartan kautta. Jyri Kallion kanssa voit buukata astrologisen luennan: jyrikallio@outlook.com